top of page

Review Realistiq RP

Vandaag waren we te gast op REALISTIQ RP en hohoho wat was me dit een dolle rit. We zijn buiten alle verwachtingen wel mensen tegengekomen die de RP aangingen. Daar tegenover stonden RDM's, VDM's, scheldpartijen etc...


De RIGORSCORE


  1. Streamsnipers: Streamsnipers.... als ik er geen 10 heb gehad dan heb ik er geen gehad. Je kan bijna niet rustig bewegen in de stad zonder dat je gesniped wordt.

  2. Schelden met N-woord: Alle andere zaken passeerde de revue behalve het N-woord. Transgender, transformer en dergelijke...schemer en inslag.

  3. Originele content mlo's, jobinvulling: De stad in een perfecte kopie van TDA, niets origineels.

  4. VDM en RDM: Tijdens ons testmoment werden we al na enkele momenten gerdmt... en we hadden zelf last van een hacker die voertuigen op ons spawnde. Tijdens de stream... met de regelmaat van de klok

  5. Airdrop staff: Geen staff zien langskomen MAAR we weten wel dat ze uit de lucht komen vallen (ja wij snipen soms ook, achja kijken streams)

  6. /me: Ziekenhuispersoneel gebruikt constant /me om handelingen te stellen. Ze reviven ook gewoon op straat zonder veel RP.

  7. Niveau RP \ Combatserver: Niveau, uuuuuh ja dat was er maar niet om over naar huis te schrijven. Ik ben een 2-tal personen tegengekomen die wilden rp'en. Best veel in vergelijking met alle andere contacten die weinig rp om het lijf hadden.

  8. Koprolmaffia \ Niveau politiekorps: Criminelen bij de vleet, vooral de 12 jarige die GTA RP speelt. Politie doet niet teveel rp en wil vooral actie en enkel en alleen actie. 1 Politieman deed de moeite om de rp aan te gaan en dan is de kous wel af.

  9. Verdienmodel aanwezig: Realistiq RP heeft een spreadshop met MERCH. Voor de rest kunnen we geen webshop met rare aanbieden vinden.

  10. WL \ Non-WL: Non-WL en dat is goed te merken, GEEN dikke duim.


Deze stad krijgt een Rigorscore van 3 op 10
Bekijk de volledige stream hieronder


50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page