top of page

Review Amersfoort RP


Amersfoort RP het walhalla voor de streamsnipers en hackers van de Fivem-community. Onze rit begon al goed toen we dood spawnde in de stad. Met de 6 minuten wachttijd alvorens je opnieuw kan spawnen konden we geen ambulance bereiken. Toen we dit later tijdens de stream nogmaals voorhadden kwam de ambulance wel, maar verklaarde ze ons al snel dood waardoor we alles kwijt waren in onze broekzakken en hupla je kan opnieuw beginnen. Eenmaal werden we wel geholpen en het zelf met de nodige RP, knap zeg. De server heeft enorme last van lag, meerdere spelers hebben hier last van, laat ons zeggen iedereen. De spraak laat ons soms in de steek waardoor het lijkt dat mensen niet kunnen praten ondanks ze wel aan het praten zijn.


Wat ZEER hinderlijk is dat de eigenaar van de stad met de regelmaat van een klok de spelers van de stad naar zijn YT-kanaal tracht te lokken door berichten te spammen op het scherm van alle spelers. Zelf de vraag om donaties pushed hij hier. Tja sell-out ten top.


Wel een kleine shoutout voor de staff die op een bepaald moment constant boven ons hoofd hingen om ons een beetje te beschermen.


 1. Streamsnipers: Check :) als paddenstoelen popte ze uit de grond. De ene al vriendelijker dan de andere (Lees VladPuski en Marie José)

 2. Schelden met N-woord: We zijn gebombardeerd met de N-bomb. Ze bleven maar komen. Op een bepaald moment zijn we zelf gedwonen geweest om richting Discord te gaan om de staff te spreken. Jullie weten dat als we in gesprek gaan met staff we dit altijd in char doen. De staff stond ons vriendelijk te woord en begreep dat dit een probleem was tijdens een livestream. Na het gesprek hingen ze dan ook constant boven ons hoofd.

 3. Originele content mlo's, jobinvulling: We moeten eerlijk zijn dat we dit niet hebben getest. Tja we hadden het dan ook enorm druk met streamsnipers te woord te staan.

 4. VDM en RDM: Waarschijnlijk was het net het Amersfoortse RP kampioenschap VDM en RDM want we lagen meer neer dan we rechtstonden.

 5. Airdrop staff / kwaliteit staff: Zoals op bijna elke ESX / AFR server poppen de staffleden overal waar je ze maar nodig hebt. Harry Potter zijn "Ascendio" gebruiken ze er meer dan Harry zelf. Meestal was het wel op vraag van de spelers maar eenmaal vond een stafflid het ook nodig om zomaar eventjes te verschijnen om een scenario naar zijn/haar/hen hand te zetten en weg was Vlad (stille lach van mezelf hehehehehe)

 6. Niveau RP \ Combatserver: 80% deed niet aan roleplay en kon het zelf niet opbrengen om een woord uit te brengen. Dit in combinatie met RDM en VDM = Giftige mix me dunkt. De overige 20% konden we nog splitsen in mensen die zich verplicht voelde om de rp aan te gaan en de overschot ging effectief de rp aan en was van degelijk niveau.

 7. Koprolmaffia \ Niveau politiekorps: De maffia kunnen we onder de noemer 14-jarige kinderen plaatsen. Schelden en stoer doen, tja lastig als je zelf papa bent van 2 kinderen :) . De politie kunnen we echt in 2 groepen verdelen. De ene groep gaat gewoon de RP niet aan en de andere helft tracht dit wel te doen maar heeft vooral de focus op achtervolgen en "coole" politiestuff :).

 8. Verdienmodel aanwezig: Er is een verdienmodel waarbij je voertuigen kan kopen. Ze laten deze informatie verschijnen centraal bovenin het scherm om je zo via een PM te lokken om voertuigen aan te kopen met IRL-geld.

 9. WL \ Non-WL: Geen WL nodig met alle gevolgen vandien


Deze stad krijgt een Rigorscore van 3 op 10 (dankzij de staff.....)
Bekijk de volledige stream hieronderOp dezelfde moment van onze aanwezigheid was er blijkbaar een hacker... tja die heeft het geluk NIET gehad om kennis te maken met Rigor.

Ga jij spelen op Amersfoort RP?

 • JA

 • NEE


51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page