top of page

Review Malle RP


Malle RP waar moet ik beginnen.... wel ik HAAT intakes want deze zijn altijd hetzelfde. Zelden een intake meegemaakt die origineel, leuk en doortastend was. Daar gingen wij vandaag verandering in brengen door de intake te proberen overnemen. De intakers van Malle RP waren NIET op de hoogte maar wisten mij positief te verrassen door mee in char te gaan.


De stad had gisteren een actief spelersaantal van rond de 50 van de 128 slots. Actieve stad in de vooravond en wij krijgen de indruk dat het merendeel volwassen spelers zijn.


Enkel positieve review op hun openingspagina van FiveM. Ik hoor jullie denken tja dat is toch overal zo...NEE niet waar want koters die boos zijn die schrijven een slechte review, muhahahaha
De RIGORSCORE

 1. Streamsnipers: Streamsniper kunnen we verdelen in bepaalde categorieën en Malle rp heeft de friendly streamsnipers. Mensen die je benaderen om content te maken. Zelf vind ik dit een klein minpuntje, zeker als streamer.

 2. Schelden met N-woord: niet kunnen vaststellen.

 3. Originele content mlo's, jobinvulling: Leuke mooie en originele MLO,s zo hebben ze een restaurant aan de strip bij de zee. Brandweer is actief en die hebben regelmatig actie in de vorm van brandjes etc.. Momenteel hanteren ze nog customs cars die verboden zijn door Rockstar en FiveM. Voor de spelers uiteraard leuk maar dit gaan ze in de toekomst moeten aanpassen.

 4. VDM en RDM: Na 2 uur en 30 minuten geen VDM of RDM....mooi zo, hehe.

 5. Airdrop staff: Staff komt hier niet uit de lucht gevallen. Problemen dient men te melden via een report of discordgesprek.

 6. /me: Kheb hem gezien :) 1 keer was er een speler die de /me hanteerde. foei foei :)

 7. Niveau RP \ Combatserver: Het niveau van de Roleplay kan men scoren als een 7 op 10. Malle RP is geen combatserver.

 8. Koprolmaffia \ Niveau politiekorps: We zijn geen criminelen tegengekomen en kunnen hier dan ook geen objectieve score geven. Politie is zoals bij elke stad een 50\50 verhaal. Meerdere gingen de RP aan maar we werden ook koud afgekapt zonder rp. Achja ik kan er mee leven want zelf op hele goeie steden kom je dit tegen.

 9. Verdienmodel aanwezig: Geen verdienmodel met IRL-geld = Dikke duim

 10. WL \ Non-WL: Malle RP is een Whitelisted stad hierdoor is de sociale filter actief en worden mensen onderworpen aan een microfooncontrole en een kennischeck. Ondanks de controle op microfoons ben ik wel Gilbert Aquarium (microfoonechoooooooooo) tegengekomen


Deze stad krijgt een Rigorscore van 7 op 10Bekijk de volledige stream hieronder


Ga jij spelen op Malle RP?

 • Ja

 • Nee


152 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page