top of page

Making steps in Fortnite met de GXT 833 THADO

Volgende week ontvang in de GXT 833 THADO van Trust. Ik stelde de vraag via Mediatornado waar wij mee samen werken als creator van content (ook wel contentcreator genoemd) om een Thado te mogen uittesten in het kader van becoming a Pro on Fortnite.

Dit is de Trust GXT 833 Thado, een compact metalen gamingtoetsenbord met meerkleurige LED-verlichting.

De compacte koning

Gamers willen alleen de beste hardware om zo verzekerd te zijn van een overwinning. Maar als je dezelfde hardware mee wil nemen naar LAN-parties, toernooien en events, dan is een kleinere form-factor misschien handig. De Trust GXT 833 Thado is een tenkeyless-gaming-keyboard, 20% kleiner dan een toetsenbord mét een numpad, waardoor je het makkelijk mee kunt nemen. De metalen backplate maakt de Thado stevig, terwijl de LEDs het feest verlichten.


Tenkeyless-ontwerp

De Thado heeft een tenkeyless-ontwerp, wat inhoudt dat het maar 80% van de ruimte van een traditioneel toetsenbord in beslag neemt. Dat is vooral handig wanneer je niet zoveel ruimte op je bureau hebt of als je jouw hardware graag meeneemt. Maar laat je niet van stuk brengen door het kleinere formaat; dit TKL-toetsenbord doet exact wat je mag verwachten van een gaming-keyboard.


Vol met features

De Trust Thado zit vol met features die de gamer voorop zetten. Denk aan anti-ghosting, waardoor je tot 10 toetsen tegelijk kunt aanslaan. Al jouw opdrachten worden door je game uitgevoerd. De game-modus voorkomt afleidingen door de Windows-toets uit te schakelen, terwijl de anti-slipvoetjes dit toetsenbord op z’n plek laat staan, zelfs als de gemoederen tijdens een match hoog oplopen.


Volledige controle

Tijdens het gamen, heb je volledige controle over elke situatie die je je van je tegenstander in je schoot krijgt geworpen. En als je klaar bent, heb je net zoveel controle over je media. De 12 Direct Access-mediatoetsen geven je namelijk volledige controle over je muziek en video’s.


Ademend effect

Functionaliteit is tot daar aan toe, maar het oog wil ook wat! Dankzij de LED-verlichting van de Trust Thado TKL, blink je ver boven de competitie uit. Dus kijk goed naar het ademende effect van de verlichting, focus je op wat je te doen staat en win die Battle Royals.

- Compact TKL-ontwerp (20% kleiner) neemt slechts weinig ruimte in beslag op je bureau of in je tas - Meerkleurige LED-verlichting en ademend effect - Anti-Ghosting: Tot 10 toetsen tegelijkertijd indrukken - Robuuste metalen achterplaat met rubberen antiglijvoeten voor extra stabiliteit - 12 sneltoetsen voor mediafuncties - Speciale gamingmodus voor het uitschakelen van de Windows-toets - Gevlochten kabel van 1,8 meterAANKOPEN? KLIK HIER (prijs = rond de 25 euro)


11 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page